Seminari

čije je vreme došlo

Aliansa ESP

Kompanija Aliansa je krovni brend poslovnog sistema sa desetogodišnjim iskustvom u oblasti edukacije, savetovanja i posredovanja. Naši predavači i savetnici održali su preko 500 informativnih seminara u kompanijama i institucijama na temu aktuelnih reformi, i individualno posavetovali 50.000 građana u našim kancelarijama.

Zašto su ove informacije važne zaposlenima u vašoj kompaniji?

Sve je promenjeno. Prava koja ste do skoro ostvarivali na osnovu radne i zdravstvene knjižice, značajno su umanjena usvajanjem najnovijih zakona. Obezvređeno je 40% bruto plate koje uplaćujete u ove svrhe. Isto važi i za mogućnost studiranja vaše dece o državnom trošku. Ipak, većina građana teško dolazi do razumljivih i sažetih informacija na ovu temu. Da li biste voleli da zaista znate šta se dešava sa novcem koji ste zaradili?

ŠTA MOŽETE DA SAZNATE ZA 30 MINUTA?

1. Na šta se troši 40% moje bruto plate?
2. Šta mogu da očekujem od svoje radne i zdravstvene knjižice?
3. Da li će naša deca moći da studiraju onako kako smo planirali?
4. Kako da za svoj novac dobijem više?

Predavači i savetnici

Pored bogatog ličnog iskustva u oblasti finansija, predavači i savetnici Alianse licencirani su od strane zvaničnih državnih institucija za poslove i oblasti kojima se bave, a njihove licence su javno dostupne.

Da li vas naše usluge koštaju?

Odlukom kompanija-članica Aliansa Grupe, i važećih zakona EU i Republike Srbije, sve usluge informisanja i savetovanja pružamo besplatno.

Šta je sledeći korak?

Nakon što se upoznamo, možemo realizovati u vašoj kompaniji polusatni info-seminar, posebno prilagođen strukturi zaposlenih i branši u kojoj poslujete. Za 30 minuta dobićete veoma konkretne i razumljive odgovore na sva gore navedena pitanja.

Posle seminara, zainteresovani će biti u mogućnosti da obezbede sebi i termin za dodatno, individualno savetovanje u nekoj od naših kancelarija.